Certified Information Systems Auditor

Certified Information Systems Auditor (CISA) is een internationaal erkende certificering voor IT-auditoren. Binnen de cursus ligt de nadruk op hoe een audit correct uitgevoerd moet worden. 

Gedurende deze cursus wordt je efficiënt en effectief voorbereid op het examen. Gedurende de cursus worden theorie, oefenopgaven en praktijkvoorbeelden afgewisseld. Deze cursus is met name geschikt voor de security professional die al een aantal jaren werkzaam is in het vakgebied. Basiskennis van informatiebeveiliging is aan te raden. 

Met de CISA-titel achter je naam laat je in één oogopslag zien dat je beschikt over ruime ervaring in en kennis als IT-auditor.

De in-house cursus van Vidar Security duurt 4 dagen. Gedurende de dagen wordt aan de hand van de domeinen van CISA een brede theoretische basis gelegd. Per dag wordt een van de vijf domeinen behandeld (laatste dag twee). De theorie wordt regelmatig afgewisseld met klassikale oefenopgave, casu en discussies. Hiermee houden we de sessie niet alleen levendig maar sluiten we direct aan op hoe de theorie in de praktijk werkt.

Het cursusmateriaal is Engelstalig, tijdens de cursus zal de voertaal in principe Nederlands zijn. De volgende cursusmaterialen worden gebruikt.  

  • CISA Review Manual, 27th Edition
  • CISA Review Questions, Answers & Explanations Manual, 12th Edition
  • Door de docent ontwikkelde sheets.
  • Door de docent ontwikkeld oefenexamen, -opgaven en casu. 
  • Door de docent geselecteerde resources, met meer diepgaande achtergrondinformatie zoals artikelen.

De cursussen van Vidar Security worden standaard aangeboden als in-house cursus. Dit betekent dat uw organisatie voor een vaste prijs meerdere medewerkers dezelfde cursus kunt laten volgen. Naarmate uw organisatie meer medewerkers laat deelnemen, dalen de kosten per persoon. Tevens heeft dit als grote voordeel dat uw medewerkers praktijkervaring in de cursus kunnen bespreken, zonder zich zorgen hoeven te maken over de vertrouwelijkheid.

Deze in-house cursus wordt aangeboden voor een vaste prijs van €5.450 (exclusief BTW).

  • Voor deze cursus geldt dat er ruimte is voor maximaal 12 deelnemers.
  • Niet inbegrepen in de prijs is het studiemateriaal voor de deelnemers (uitgezonderd de door de docent ontwikkelde materialen en resources).
  • Niet inbegrepen in de prijs zijn de examens
  • Niet inbegrepen in de prijs is het aanvragen en/of onderhouden van het voeren van de titel.
  • Deze cursus wordt aangeboden als een in-house cursus. Vidar Security gaat er hierbij vanuit dat uw organisatie een geschikte ruimte ter beschikking stelt met een projector. 

NB

Mocht uw organisatie niet beschikken over een geschikte ruimte, dan is er de mogelijkheid dat een geschikte ruimte georganiseerd wordt door Vidar Security. De hieraan verbonden kosten zullen worden doorberekend.

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid dat Vidar Security de noodzakelijke studiematerialen voor de cursisten aanschaft. De hieraan verbonden kosten zullen worden doorberekend.

Het examen wordt afgenomen door de ISACA. Cursisten moeten zichzelf inschrijven, de hieraan verbonden kosten zijn niet inbegrepen in de cursus. Voor het voeren van de titel moet het examen zijn behaald en moet de kandidaat over voldoende werkervaring beschikken. Voor behoud van de titel moet men zich houden aan richtlijnen van de ISACA

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op