Vidar Security

Information Security | Consulting | IT-Audit

Visie

Vidar Security hanteert een praktische en realistische visie om onze klanten het beste resultaat te bieden. Wij gaan uit van de realiteit, niet van theorie. Door onze jarenlange ervaring, binnen een veelvoud aan organisaties, hebben we een heldere en werkzame visie ontwikkeld die bewezen goede resultaten behaalt. Onze visie wordt uitgedrukt door de volgende uitgangspunten:

  • Informatiebeveiliging is een business issue
  • Focus op de klant(behoefte), het resultaat en hoogstaande kwaliteit
  • Maatwerk gebaseerd op een risico-georiënteerde aanpak

Informatiebeveiliging is een business issue

Informatie neemt een steeds belangrijkere rol in binnen organisaties. De informatie is van de business, niet van de IT-afdeling, ook al speelt deze een sleutelrol. Het is daarom van belang dat de business bepaalt welk beveiligingsniveau gehaald moet worden. Vidar Security redeneert vanuit bedrijfsdoelstellingen om tot een optimaal beveiligingsniveau te komen. Op deze manier worden strategische -, tactische -, operationele- (inclusief technische) doelstellingen geïntegreerd.

Focus op de klant(behoefte), het resultaat en hoogstaande kwaliteit

Security stelt de klant en diens behoefte aan informatiebeveiliging centraal. Ervaren, gedreven en gecertificeerde security professionals dragen zorg voor pragmatische oplossingen. Het resultaat sluit aan bij de werkelijke behoefte van de klant, waarbij kwaliteit van het resultaat en het proces altijd worden benadrukt.

Maatwerk gebaseerd op een risico-georiënteerde aanpak

Vidar Security hanteert een risico-georiënteerde aanpak. Door uit te gaan van de klantbehoefte en een praktische insteek, kunnen we bepalen welke risico's u werkelijk loopt en welke maatregelen het beste resultaat opleveren. Met onze aanpak leveren wij oplossingen die niet te licht zijn, wat ongewenste risico's oplevert. Oplossingen zullen ook niet te zwaar zijn, wat onnodige kosten en onwerkbare situaties met zich meebrengt. Op deze manier leveren we maatwerk met passende oplossingen.